AmsterdamGold.nl Beoordeling

AmsterdamGold is de grootste edelmetaal handelaar in de Benelux. Sinds het bedrijf AmsterdamGold is verkocht aan Value8 worden de gouden en zilveren munten die u daar koopt gratis en verzekerd bezorgd. Eerder was het bedrijf in handen van Willem van Middelkoop.

AmsterdamSafe

Naast het kopen van uw goud, zilver en platina bij dit bedrijf is het tevens mogelijk uw edelmetaal veilig op te bergen in een grote kluis van AmsterdamSafe op Schiphol. AmsterdamSafe is een dochteronderneming van AmsterdamGold. Overigens kunt u het daar onderbrengen ongeacht of uw bezit gekocht is bij AmsterdamGold of niet.

Voordeel van het gekochte edelmetaal op Schiphol in een kluis te laten is dat u in dat geval geen btw hoeft te betalen. Wat AmsterdamSafe u te bieden heeft kunt u zien in de video onder dit bericht.

Wat mij opvalt: als u het edelmetaal door hen laat opslaan wordt het niet allemaal op 1 hoop gegooid, als ik het zo oneerbiedig mag zeggen. Uw goud of zilver wordt in een aparte compartiment gescheiden gehouden van die van uw buurman- of vrouw. Dus niemand behalve uzelf zit aan uw rijkdom.

En zelfs de overheid kan er niet aankomen. Het edelmetaal is verzekerd tegen diefstal en confiscatie van Nederlandse en buitenlandse overheden. Mochten ze dat toch proberen dan gaat de complete directie van AmsterdamGold voor uw edelmetaal liggen!

Als verzamelaar van mooie munten zal het laten beheren  niet zo aantrekkelijk zijn – je wilt toch geregeld naar je munten kijken – maar als u wilt kunt u zelf tijdens openingstijden een kijkje nemen in de kluis om uw edelmetaal zelf te zien. Foto: YouTube.

Bedrijf: AmsterdamGold;
In bezit van AFM vergunning en gecontroleerd door Earnst & Young;
100% eigendom van Value8 (Peter Paul De Vries);
CEO - Luc van Hecke -Expert in edelmetaal; oud hoofd handel Binck Bank.

Waar Goud en Zilver Kopen

Beoordeling Golddirect - grootste leverancier van edelmetaal aan particulieren in West-Europa.

Beoordeling Doijer en Kalff - als klant heb ik bij Doijer en Kalff een deel van mijn zilvercollectie gekocht. Hier mijn beoordeling, inclusief video.

Beoordeling Silver Mountain - Bij dit bedrijf heb ik mijn eerste 2 zilveren munten gekocht. Mijn oordeel over hen.

Beoordeling Nederlandsche Muntenhuis

Beoordeling Zilvergoudwinkel.nl

Beoordeling Koninklijke KNM.nl

Beoordeling Goudpensioen.nl

Beoordeling Klaver Munthandel: Beleginmunten.nl

Beoordeling '10 jaar Euro 2012' in Goud

Beoordeling Muntzilver.nl Spaarplan

Beoordeling TOV Hazel

Home