Beoordeling Silver Mountain Met video

Mijn beoordeling van Silver Mountain waar ik 2 zilveren munten heb gekocht: de populaire Canadese Maple Leaf en de American Eagle. Zie ook video.

Het duurde iets meer dan een week voordat ik mijn 2 munten binnen had. Minpuntje is dat als je er slechts 1 munt koopt het wel prijzig is. Silver Mountain rekent namelijk als u wilt afrekenen 9 euro administratiekosten. Daarnaast komen ook nog eens de verzendkosten bij van maar liefst 12 euro. Doijer & Kalff rekent alleen verzendkosten van 9,35 euro En dat terwijl beiden bedrijven verzenden via dezelfde vervoerder: UPS

Maar goed, als u in zilver wilt beleggen en veel munten koopt is dat natuurlijk niet iets waar je je druk over hoeft te maken.

Verder krijgt u de munten in prima plastik omhulsels aangeleverd en het is ook aan te raden om ze daarin te houden. Zilver is namelijk een kwetsbaar materiaal en zoals ik uit eigen ervaring kan mededelen was het na een paar keer in mijn handen houden als een beetje bevlekt.

Het bedrijf heet overigens TheSilverMountain. Toen ik er wilde betalen en die "The" ervoor zag heb ik toch voor de zekerheid het nog even gecontroleerd of ik niet met een nepbedrijf te maken te hebben. Dat was gelukkig niet het geval.

Conclusie: Prima kopen bij Silver Mountain. Nadeeltje: bij 1 munt kopen wel duur vanwege de extra kosten: administratie- en verzendkosten. Ze hebben ook een blog die men geregeld bijhoudt met hun visie op de goud- en zilvermarkt.

 

 

 

 

Waar Goud en Zilver Kopen

Beoordeling Golddirect - grootste leverancier van edelmetaal aan particulieren in West-Europa.

Beoordeling Doijer en Kalff - als klant heb ik bij Doijer en Kalff een deel van mijn zilvercollectie gekocht. Hier mijn beoordeling, inclusief video.

Beoordeling Silver Mountain - Bij dit bedrijf heb ik mijn eerste 2 zilveren munten gekocht. Mijn oordeel over hen.

Beoordeling Nederlandsche Muntenhuis

Beoordeling Zilvergoudwinkel.nl

Beoordeling Koninklijke KNM.nl

Beoordeling Goudpensioen.nl

Beoordeling AmsterdamGold.nl

Beoordeling Klaver Munthandel: Beleginmunten.nl

Beoordeling '10 jaar Euro 2012' in Goud

Beoordeling Muntzilver.nl Spaarplan

Beoordeling TOV Hazel

Home

Volg mij op Facebook