Collo´daal Goudwater

Wat is het en waar kopen.

Collo´daal Goud bestaat uit water waarin microscopische elektrisch geladen goud deeltjes zweven. De deeltjes zijn zo klein dat u ze niet kunt zien: niet groter dan 0,005 micron. 1 micron is een miljoenste van een meter.

Goud- en zilverwater kan dus nooit duur zijn omdat er zoveel edelmetaal in wordt verwerkt

Waarvoor gebruiken

Goud zou een positieve uitwerking hebben zowel op het lichaam als op de geest: in verschillende publicaties wordt het centrale zenuwstelsel genoemd, alsmede gewrichtsreuma, atrose, klierziektes, hart, vermoeidheid, angst, overgewicht etc.

In de vorige eeuw is het zelfs tegen geslachtsziekten, psoriasis, lepra en tuberculose ingezet. Net zoals Collo´daal zilverwater wordt het eigenlijk tegen de meest uiteenlopende kwalen ingezet door de homeopathie. Ook wordt het gebruikt bij huisdieren.

Overigens, dat zilver een antibacteriŰle werking heeft wordt ook geaccepteerd door de reguliere medische wetenschap.  

Op verschillende websites wordt vooral de geestelijk geneeskracht geroemd van goudwater, goed voor de innerlijke gezondheid terwijl zilverwater vooral voor lichamelijke klachten wordt aangewend. Voorbeeld

Er is geen of onvoldoende wetenschappelijk ondersteunend bewijs voor deze werkingen, hoewel het in de VS is goedgekeurd door de FDA, net zoals zilverwater. In Nederland mag het geen geneesmiddel worden genoemd. Daarom heeft men het over voedingssupplement.

Ook zij gezegd dat deze middelen geen vervanging mogen zijn voor een bezoekje aan de huisarts.

Waar kopen

Bol.com verkoopt colloidaal goudwater van Cruydhof Er zit volgens de beschrijving 50ppm goud in, dwz 50mg per liter. Gratis verzending. Voordeel bij kopen bij Bol.com is dat u gebruik kunt maken van 30 dagen geld terug garantie. Meer informatie