BeleginInMunten.nl van Klaver Munthandel Beoordeling

Bij de webshop Belegininmunten.nl die eigendom is van Klaver Munthandel heb ik een 3-tal zilveren munten gekocht. Na een aantal dagen kreeg ik een mail dat de handelaar waarvan ze de munten betrekken met vakantie was en ze gaven mij de keuze of te wachten dan wel mijn geld terug te krijgen. Ik verkoos te wachten.

Sneller dan verwacht stond de postbode voor de deur met de nieuwste aanwinsten. Helaas waren 2 munten uitverkocht bij de handelaar waar Klaver de blinkende kostbaarheden van betrekt, vertelde hij in een begeleidend handgeschreven briefje. Daarvoor in de plaats kreeg ik 2 keer de zilveren Fiji Taku omdat hij had begrepen dat ik die ook wel wilde hebben en de Ark van Noch. Die laatste munt had ik wel besteld en betreft een Armeense munt van puur zilver.

Bestelling door Beleginmunten.nl, webshop van Klaver Munthandel

De verzendkosten bedroegen 5 euro, maar toen ik voor de tweede keer de Fiji Taku wilde bestellen zag ik dat het 8 euro was geworden en dat vind ik een beetje te duur worden dus heb ik daar vanaf gezien. 

Video beoordeling Klaver

 

 

Waar Goud en Zilver Kopen

Beoordeling Golddirect - grootste leverancier van edelmetaal aan particulieren in West-Europa.

Beoordeling Doijer en Kalff - als klant heb ik bij Doijer en Kalff een deel van mijn zilvercollectie gekocht. Hier mijn beoordeling, inclusief video.

Beoordeling Silver Mountain - Bij dit bedrijf heb ik mijn eerste 2 zilveren munten gekocht. Mijn oordeel over hen.

Beoordeling Nederlandsche Muntenhuis

Beoordeling Zilvergoudwinkel.nl

Beoordeling Koninklijke KNM.nl

Beoordeling Goudpensioen.nl

Beoordeling AmsterdamGold.nl

Beoordeling '10 jaar Euro 2012' in Goud

Beoordeling Muntzilver.nl Spaarplan

Beoordeling TOV Hazel

Home

Volg mij op Facebook