TOV Hazel Beoordeling

Ik heb zelf geen ervaring met dit bedrijf, maar een bezoeker van mijn site wel. Hieronder haar recensie. Hartelijk dank hiervoor. Overigens, heeft u zelf nog een goede aanvulling voor Zilverenlach.nl dan houd ik mij ten zeerste aanbevolen.

"Zelf koop ik via TOV Hazel in Rotterdam ( https://www.tov-hazel.com/ ) welke ik op uw website niet tegenkom.

Bij elke vergelijking komt deze er voor mij steeds als goedkoopste uit. Ze rekenen €10 verendkosten en verzenden via UPS. Tot nu toe geen wachttijd. Bestellen, betalen en vervolgens 2 dagen later in huis. Uiterst betrouwbaar tot dusver.

Wel zijn ze gestopt met de verkoop van losse zilveren munten en gaan de Philharmoniker per 20 minimaal en Maple Leaf per 25 minimaal. Op zich ook wel logisch als je bedenkt dat het los kopen van zilveren munten niet erg handig is gezien de premium die er op zit en dan ook nog eens hoge verzendkosten.

Oud Nederlands muntgeld verkopen ze ook net als gouden beleggingsmunten. De gouden munten zijn ingeruilde munten (TOV is een edelmetaalbedrijf) maar verkeren altijd in goede staat. Voor munten in proof kwaliteit of voor de meest recente jaartallen moet je hier echter niet zijn. De munten die ik tot nu toe ontvangen heb zijn in zeer goede staat. Zilveren munten komen nieuw per tube en zijn wel ongecirculeerd."


 

Waar Goud en Zilver Kopen

Beoordeling Golddirect - grootste leverancier van edelmetaal aan particulieren in West-Europa.

Beoordeling Doijer en Kalff - als klant heb ik bij Doijer en Kalff een deel van mijn zilvercollectie gekocht. Hier mijn beoordeling, inclusief video.

Beoordeling Silver Mountain - Bij dit bedrijf heb ik mijn eerste 2 zilveren munten gekocht. Mijn oordeel over hen.

Beoordeling Nederlandsche Muntenhuis

Beoordeling Zilvergoudwinkel.nl

Beoordeling Koninklijke KNM.nl

Beoordeling Goudpensioen.nl

Beoordeling AmsterdamGold.nl

Beoordeling Klaver Munthandel: Beleginmunten.nl

Beoordeling '10 jaar Euro 2012' in Goud

Beoordeling Muntzilver.nl Spaarplan