Zilver en Goud Kopen

Bij onderstaande adressen kunt u veilig zilver en goud online kopen.

Goud juist populair door daling goudprijs /

Foto van gouden Maple Leaf, detail

Hollandgold - Alleen de 3 bekendste puur zilveren munten te koop, maar verkoopt wel meerdere Nederlandse zilveren munten, o.a. de Rijksdaalder (72% zilver), alleen per 100 stuks te koop.

ZilverGoudWinkel - Alle bekende 1 troy ounce zilveren munten zijn daar direct te bestellen. Zie ook beoordeling Zilvergoudwinkel

Marktplaats is ook een goede plek om zilveren munten op te sporen, hoewel hier natuurlijk meestal eerst moet worden geboden en u dus niet weet of u het wel krijgt voor een bepaalde prijs. Als u geen bezwaar heeft tegen veilingen dan kunt u ook Ebay proberen. Daar kent ook de nu kopen knop. Ik heb op Ebay mijn zilveren Britannia en de Mexican Libertad op die manier gekocht.

Muntenhuis - Update: Is niet meer online, naar ik aanneem achterhaald door hun bar slechte reputatie. Verkocht alleen speciale edities of kunnen niet per stuk worden verkocht. Ook noemden ze zichzelf Nederlandsche Muntenhuis. In tegenstelling tot wat de site suggereerde hebben ze niets met de Koningin te maken. De zin "Leverancier van Koninklijke kwaliteit" is dan ook ronduit misleidend. Maar daar hebben consumenten dus nu geen last meer van. Zie ook mijn beoordeling Nederlandsche Muntenhuis.

Goudpensioen - Mooie naam, maar anders dat de naam doet vermoeden verkoopt met ook zilveren producten voor beleggers. Beperkte keuze. Nadeel: niet per stuk te koop. Van de Maple Leaf moet u er bijvoorbeeld meteen 25 stuks van kopen.

SilverMountain - Daar heb ikzelf mijn eerste zilveren munt gekocht: de Maple Leaf. Daarnaast verkopen ze ook gouden munten. Tevens kunt u er terecht voor zilverbaren (vanaf 500 gram) en voor goudbaren (vanaf 1 gram). Zie ook: mijn beoordeling van Silvermountain als klant

DoijerenKalf - Heeft de meest uitgebreide collectie zilveren munten te koop, inclusief de Maple Leaf en de Koala (Australische zilveren munt). Ook zilveren tientjes uit de periode van Koningin Julian kunnen daar worden aangeschaft, per 10 stuks, nooit in roulatie gebracht. Uncirculated heet dat. Nieuw: zie ook mijn beoordeling van Doijer en Kalf

GoldDirect - Goud en zilver kopen - Dit is de grootste online leverancier van edelmetaal in heel Europa, lid van de World Gold Council. Men verkoopt zowel aan grote als de kleine beleggers. Uw bestelling wordt verzekerd en discreet verstuurd, naar uw huisadres of naar uw werk. In tegenstelling tot de meeste andere edelmetaalverkopers leveren zij direct uit voorraad. 

Verkoopt naast munten ook baar goud en zilver die alleen afkomstig mogen zijn uit LBMA-gecertificeerde smelterijen, zoals Umicore, Argor Heraeus en UBS. Deze bedrijven moeten aan de strengste eisen voldoen zodat u 100% zeker bent van de echtheid en zuiverheid van uw aankoop.

Zie mijn beoordeling Golddirect.

Zie video uitleg waarom ik een deel van mijn geld in goud heb omgezet..

Volg mij op Facebook 

Goudmijnen beleggen of fysiek goud?

Nieuw: Nu Zilver Kopen? Analist voorspelt stijging met 500%

Goud Verkopen

Links Munten Verwijzingen naar andere sites over munten in het algemeen

Waarom Zilver Kopen (en niet goud)

Waarom Goud kopen voor uw euro's

Waarom is Goud pas ECHT geld

In Goud en in Zilver Beleggen

Zilveren Munten - alle meest bekende zilveren munten op een rijtje gezet, meeste munten zijn van 99,99 % puur zilver.

Zilver Baar Kopen - of meteen maar gaan voor een zilvermijn?

Zilveren Munt Maple Leaf - Alle informatie over de Maple Leaf

Zilveren Munten kopen - adressen waar u zilver en goud kunt kopen in de vorm van munten of als baar.

Zilveren Munt Britannia - Ook de Britten slaan hun eigen zilveren munt in navolging van de Canadezen en de Australiers.

Zilveren Munt American Eagle - De Amerikaanse Silver Eagle, 1 troy ounce puur zilver

Zilveren Tientje - Uit de tijd dat we nog de gulden hadden. Anders dan bovenstaande munten niet puur zilver, maar een zilvergehalte van 72%